profidorHet Platform voor Professionals is een inititatief van Profidor.

Profidor wil organisaties en professionals begeleiden bij het realiseren van doelstellingen. Wij borgen de kennis en ervaring die wij zelf hebben opgedaan in management en consultancy bij de opdrachtgever. Onze aanpak is gebaseerd op oprechte interesse, persoonlijke aandacht en efficiënte samenwerking.

De bedrijfsnaam Profidor is een samenvoeging van de latijnse woorden "Professio" (professioneel), "Fiducia" (vertrouwen) en "Valor" (waarde). Deze woorden, die kenmerkend zijn voor de wijze waarop wij opdrachten uitvoeren, komen tot uitdrukking in ons logo.

Wanneer u tijdelijk behoefte hebt aan versterking van uw management of zit met een lastig vraagstuk waar u een onafhankelijk en objectief advies bij kunt gebruiken, kunt u terecht bij Profidor.

Mocht u behoefte hebben aan een geheel andere invulling, bijvoorbeeld door de rol van productmanager, projectmanager, procesmanager, business analist of informatie analist, schroom dan niet om ook dan contact op te nemen met Profidor. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van interim professionals, waarbinnen uw opdracht deskundig kan worden uitgevoerd. Een aantal van deze professionals staat op onze website in de spotlights.